Loading...
Στο Ναυταθλητικό Όμιλο Ελευσίνας διοργανώνεται η Β' Φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ILCA 4 το Σαββατοκύριακο 22-23.01.2022.
Στο πρωτάθλημα θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

Την προκήρυξη μπορείτε να βρείτε ως επισυναπτόμενη.
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 09:32

Προπονητικό Camp 470

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, σε συνεργασία με τον Διεθνή Προπονητή Νίκο Δρούγκα, διοργανώνει προπονητικό camp για την κατηγορία 470 από 28 – 31 Ιανουαρίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Athens International Sailing Center της Ε.Ι.Ο. Το camp απευθύνεται σε όλους τους αθλητές που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία 470 και θα επικεντρωθεί σε στρατηγική, τακτική αγώνα και εκκίνηση. Θα προσεγγιστούν τα παραπάνω θέματα με αρκετές λεπτομέρειες και σε βάθος ώστε να κατανοήσουν οι αθλητές, πτυχές που θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν στην εν λόγω κατηγορία.

Για τη συμμετοχή στην ομάδα WhatsApp του camp σκανάρετε τον QR κωδικό που επισυνάπτεται.

Σας ενημερώνουμε ότι  η εκθετική αλλαγή των δεδομένων της πανδημίας, μας οδήγησε στην αναβολή της διεξαγωγής  του 1ου προπονητικού  Camp ILCA 4 & Optimist στην Πάρο 03-06/01/2022  και του Περιφερειακού Πρωταθλήματος OPTIMIST/ILCA 4 Νήσων Αιγαίου 2022, προκειμένου να επιλέξουμε την βέλτιστη λύση στην μετακίνηση των αθλητών και αθλητριών και την ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα.

Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής θα ανακοινωθούν.  

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 15:08

Οδηγός Εκμάθησης Windsurfing & iQFOil

Η διεθνής κλάση iQFOil δημιούργησε έναν ολοκληρωμένο οδηγό, στα Αγγλικά, μέσω video και e-learning που εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο ένας νέος αθλητής μπορεί να ξεκινήσει το windsurfing με το iQFOiL85 Surface2Air board έως και πως μπορεί να εξοικειωθεί με το foiling αλλά και να ενημερωθεί για τις διαφορετικές μορφές εντός ενός αγώνα της κατηγορίας iQFOil.

Τα videos βρίσκονται στον ακόλουθο σύνδεσμο στο YouTube:
Τα έργα αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία στον Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης δε θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 7/1, όποτε ο αγώνας για την Α Φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στον Φαληρικό όρμο και τα σκάφη θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της ΕΙΟ στο Athens International Sailing Center
Για την ιστιοπλοΐα το 2021 φεύγει με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας BUG το οποίο ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Πέμπτη. Διοργανωτής είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ και συμμετοχή έχουν δηλώσει 19 αγόρια και 8 κορίτσια. Έχουν προγραμματιστεί 9 ιστιοδρομίες.
Στο πρωτάθλημα θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ.

Official Notice Board

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πόρτο Ράφτη (Ι.Ο.ΠΟ.Ρ.) διοργανώνει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ολυμπιακών Κατηγοριών ILCA 6 & ILCA 7 στη μνήμη του Γιάννη Μπέη.

Η προκήρυξη επισυνάπτεται παρακάτω.
Αύριο 10/12 αναχωρούν οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι προπονητές για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο Ομάν "2021 Youth Sailing World Championships".
Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετέχει το πρώτο αγόρι και το πρώτο κορίτσι της κάθε κατηγορίας, ηλικίας 12 έως 18 ετών, από κάθε χώρα. 
Η Ελληνική αποστολή απαρτίζεται από τους:

Κατηγορία 420
Βαρθολομαίου Δήμητρα - Γώγου Μεταξία
Γιαννούλης Λάμπης-Ευλάμπιος - Γιαννούλη Ελένη

Κατηγορία Techno293 Plus
Καλπογιαννάκης Μελέτιος
Κωστή Αιμιλία

Κατηγορία ILCA 6
Κεφαλλωνίτης Ιάσονας
Πόρτολου Βαρβάρα

Τους αθλητές συνοδεύουν οι προπονητές Γκανιάτσας Χάρης & Πόλιτο Δημήτρης ενώ αρχηγός αποσστολής είναι ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΙΟ, κ. Νικηφορίδης Τάκης.

Site Διοργάνωσης

Site World Sailing

Live track του αγώνα

Αέρα στα πανιά σας παιδιά!